Astrid Meesters

Oprecht zo blij met mijn sessies bij Saskia. Geeft me inzicht in mezelf en zo de kans om te groeien, grenzen te verleggen en mezelf steeds beter te leren kennen. En door bewust wording fijner en gezonder in mijn vel. Een echte aanrader . Gun dat iedereen.

Lies

Ik kwam op een punt in m’n leven dat ik niet meer wist welke richting ik uit moest, dat ik even niet meer wist hoe ik terug positief kon zijn/denken. Saskia ontvangt je met open armen, je voelt je er direct op je gemak. Ze geeft je tips en stuurt je in de goede richting. Na enkele maanden heeft mijn leven een heel andere wending Gekregen en weet ik hoe ik mijn gedachten onder controle kan houden. Saskia is een topvrouw, die je op veel vlakken kan helpen! Mocht je nog twijfelen, gewoon een afspraak maken! Dankjewel Saskia, voor alles!

Evelyne

Bij Saskia kom je helemaal tot rust. Ik kwam toe als een Duracell konijn met 101 gedachten. Dankzij Saskia heb ik inzicht in mezelf gekregen en weet ik terug wat rust en balans betekent. Ze doet dit met het nodige inlevingsvermogen, kennis van zaken en op het gepaste moment een vleugje humor :-). Dankjewel Saskia!

Evelyne

Saskia helpt me groeien en mezelf leren kennen. Ze geeft me de nodige handvaten om uitdagingen aan te gaan en actief in het leven te staan. Bij Saskia voel ik me veilig. Bij haar kan ik mijn gedachten delen en tot rust komen.


Evelyne

Chels

Ik kan niet minder geven dan 5 sterren, omdat ik steeds zo vol rust vertrek bij een sessie van Saskia. Geen enkele sessie is dezelfde of voelt aan als herhaling van de vorige. Rust, begrip en zelfs antwoorden op vragen die in mijn hoofd ronddwalen vind ik bij Saskia. Bedankt om een rustpunt te zijn in mijn leven.

Chels

Line

Bedankt Saskia om mijn allereerste meditatie-ervaring zó mooi en intens te maken. Mijn onwennigheid verdween meteen dankzij jouw warme ontvangst en persoonlijke aanpak. Je begeleidde me stap voor stap, en zorgde er op jouw unieke aangename manier voor dat ik mezelf (controle-freak en zenuwpees) echt helemaal tot ontspannen kon brengen. Ik had een fantastische en onvergelijke eerste meditatie. Puur geluk achteraf, tot tranen toe. Ontzettend bedankt, ik heb de smaak nu helemaal te pakken!

Caroline

Ik ben een aantal keren bij Saskia geweest. Wat een verrijking is dit. Erna voel ik me ontspannen. Soms moet ook alles even bezinken en een plaatsje krijgen. Ook al weet ik dat er nog ruimte is voor verandering, ik weet dat ik met Saskia goede raad en begeleiding heb. Meer balans. Minder 'moeten' en 'willen'. Meer ZIJN. En meer gelukkig zijn met mezelf. We zijn al zo streng voor onszelf, gelukkig is Saskia daar dan. Om te beseffen dat dit niet zo hoeft te zijn. Bedankt.

Caroline

Ellen V.

Al een poosje was ik neerslachtig, snel emotioneel, onzeker en bang van de wereld. Dit allemaal terwijl ik perfect gelukkig zou moeten zijn, dus ik voelde me daar enorm schuldig en beschaamd over. Tot iemand mij sprak over Saskia en me haar gegevens gaf. Diezelfde dag nog heb ik een afspraak gemaakt, nu zo'n 4 maanden geleden. Bij Saskia leer je om jezelf te waarderen en te groeien in je 'ik' ... Ik vond zelfzorg precies wat egoïstisch, maar net het tegendeel is waar! Je moet die knop omgedraaid krijgen en in het begin is dit niet gemakkelijk, maar bij elke afspraak wordt hier toch (on)bewust aan gewerkt. Ook de handvatten die je meekrijgt helpen me om dingen die ik moeilijk vind aan te pakken. Alles gebeurt spontaan. Terwijl je geniet van de zalige, energetische voetreflexologie kom je automatisch tot een dieper gesprek. Saskia voelt je enorm goed aan, is zeer professioneel en heeft een hele warme persoonlijkheid. Je voelt je op je gemak bij haar. Alles wat ze doet en zegt  is met passie & wijsheid. Valt er toch een stil momentje dan voelt dit niet ongemakkelijk. Je geniet van de me-time en gaat met tonnen energie naar buiten. De balans vinden tussen 'werk-gezien-mezelf' lukt me steeds beter ... ik durf ook al wat meer in mezelf geloven en in de keuzes die ik maak ... Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om aan mezelf te werken en ik ben heel blij dat ik dit samen met Saskia mag doen!!!

Ellen V.

Anoniem

Dankzij Saskia heb ik de stap durven zetten om mezelf terug op de eerste plaats te zetten. Van een eeuwige people-pleaser naar een me-pleaser die leert luisteren naar de signalen van haar lichaam om haar geest de rust te geven die hij nodig (of zij) nodig heeft. Dank je wel Saskia om mij hierin zo goed te ondersteunen, forever gratefull x A

Katrien

Altijd even vriendelijk, en een luisterend oor. Ontzettend goeie tips om je eigen gevoel te veranderen, en anders naar dingen te kijken.

Ook is het altijd even ontspannen, en je hoofd leegmaken. Echt een dikke aanrader!

Liefs, Katrien 

Joke R.

Dankzij SAS leer ik dichter bij mezelf te komen. Ze volgt je goed op, en speelt kort op de bal wat ik enorm waardeer. Zelfzorg is o zo belangrijk.

Liefs, Joke R.

Anoniem

Altijd zo blij als ik weer naar Saskia mag. Zo ontspannen en met 10 x meer zelfvertrouwen kom ik er buiten! Bedankt voor alles tot nu toe Saskia, je bent een topper! :-)

Noémie

Ik heb het geluk dat ik Saskia ongeveer 6 maanden geleden heb mogen leren kennen. Saskia brengt me rust en nieuwe inzichten, ze helpt me om aan zelfreflectie te doen en geeft me tal van handige tips & tricks die ik heel gemakkelijk kan gebruiken in het dagelijkse leven. Ik kijk steeds uit naar een nieuwe sessie bij Sense and Soul omdat ik er elke keer nieuwe dingen mag leren die me écht vooruit helpen. Ik ben heel erg dankbaar dat ons pad elkaar gekruist heeft. Liefs Noémie

L

Enkele maanden geleden stapte ik moe met weinig energie, zelfvertrouwen en faalangst bij SAS binnen. De eerste maanden deden we 1-1 sessies waarbij veel emoties loskwamen alsook een reflectie betreft mijn eigen patronen & slechte communicatie op mezelf die door gemakkelijke handelingen & simpele oefeningen gericht kwamen tot een oplossing. Omdat ik nog niet klaar was met de 1-1 en verder aan mezelf wil werken ben ik over geschakeld op de meditatiesessies. Ze helpen mij énorm groeien, mezelf zijn en de tijd nemen om alles een plaats te geven. Saskia is een enorm goede coach, geeft energie en de perfecte stem om tot rust te komen. Ik raad dit zéker aan om eerst aan je innerlijke zelf te gaan werken en daarna pas aan de buitenkant. Enorm dankbaar, liefs L.

Anoniem

Biotensor consult: Na heel veel al wetend over allergieën en mijn wetende intoleranties is er toch nog veel bijgekomen wat ik zelf nog niet wist. Hoe lang iets kan duren, hoeveel vitaminen je moet bijnemen en welk voedsel dat je best vermijd te eten. Ook de emotionele kant speelt hier een rol in, onderliggende emoties en het is goed dat je alles op een rijtje kan zetten en je lichaam gezond kan maken. Ik raad dit aan iedereen aan om bewust te eten en bezig te zijn met je lichaam, je zou er van verschieten hoeveel dingen dat je verkeerd kan eten die niet voor jou lichaam bestemd zijn. Dankjewel Saskia

Ingrid

BIOTENSOR CONSULT
Na mij al een hele tijd lusteloos te voelen, voornamelijk na mijn middageten, besloot ik een afspraak te maken bij Sense and Soul voor de Biotensor. Hoewel ikzelf al wel een klein vermoeden had welke voedingsstoffen de oorzaak zouden kunnen zijn voor mijn vermoeidheid, bleef ik ze toch zonder pardon nuttigen.???? Te lekker en al een hele tijd een gewoonte. Heel nieuwsgierig vertrok ik naar mijn afspraak. Het fijne is dat jezelf niets hoeft te doen. Enkel zitten en vol verwondering kijken welke resultaten de biotensor aangeeft. Er wordt heel veel getest en Saskia legt ook duidelijk uit hoe het werkt. Ik heb het zelf gezien hoe de biotensor soms heftig reageert op voedingstoffen, vitamines, mineralen en ook op de basisemoties. Er werd me toen veel duidelijk! Voor mij is dit de stimulans, de eye-opener om er daadwerkelijk iets aan te doen. Dus bij deze lieve Saskia, dikke dikke merci! “Dit” had ik echt nodig!

Ingrid

BIOTENSOR CONSULT
Ik had onlangs de kans om een biotensor consult bij Saskia te ondergaan en het was een zeer bijzondere ervaring! Saskia is een buitengewoon getalenteerde en intuïtieve therapeute die een warme en uitnodigende sfeer creëert. Vanaf het moment dat ik aankwam, voelde ik mij op mijn gemak door haar vriendelijke en professionele benadering. Ze nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en legde duidelijk uit wat ik kon verwachten tijdens de sessie. Het biotensor consult zelf was fascinerend. Saskia gebruikte de biotensor om energieblokkades in mijn lichaam op te sporen en te analyseren. Haar inzichten waren treffend en leken direct te resoneren met mijn eigen gevoelens en ervaringen. Ze wist niet alleen de fysieke aspecten aan te pakken, maar ook de emotionele en energetische dimensies van mijn welzijn. Na de sessie voelde ik mij lichter en meer in balans. Saskia gaf mij ook praktische tips en adviezen mee om thuis verder mee aan de slag te gaan. Haar holistische benadering heeft mij echt geholpen om een dieper inzicht te krijgen in mijn eigen gezondheid en welzijn. Ik kan een biotensor consult bij Saskia ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een diepgaande en verhelderende ervaring. ~Ingrid ~

Lien

Het Biotensor Consult is echt een aanrader! Heel fijn dat ik weet aan welke voeding ik overgevoelig ben en erg verrast hoe je de verstoring van bepaalde voeding hebt weggenomen. Heel bijzonder, net zoals het testen van de organen en emoties. Dat heeft me echt inzicht gegeven in mezelf en waar ik mee aan de slag kan gaan voor mijn gezondheid. Handig om alle testresultaten in het rapport na te kunnen lezen.

Sabine

Ik kom al een tijdje bij Saskia voor de voetreflexologie. Ik volg nu ook mijn tweede meditatiecursus bij Saskia. Wat een kennis, wijsheid en puurheid ervaar ik bij Saskia. Afgelopen vrijdag de kracht en energie mogen ervaren van de biotensor behandeling. Wat een bijzondere ervaring. Wanneer de biotensor de intolerantie mocht opheffen, voelde ik die energie. Heb er gewoon geen woorden voor. Het is echt om zelf te ervaren. Dank je wel Saskia dat ik tegenover anderhalf jaar geleden al zoveel mag voelen.

Tineke

Ik ben bij Saskia terecht gekomen via een vriendin omdat ik heel vaak pieker, negatief zelfbeeld heb,… Met een klein hartje kwam aan bij haar, maar ze stelde me onmiddellijk op mijn gemak! De 2de sessie heeft enorm hard zijn vruchten afgeworpen! Sta nu sterker in men schoenen en dichter bij mezelf dankzij haar, durf mezelf al meer op de voorgrond te zetten. Ik vind het geweldig dat ze zowel een luisterend oor biedt alsook tips geeft tijdens een heerlijke voetreflex massage! Genieten door haar gouden handen en mind! Top vrouw! Kijk al weer uit naar de nieuwe sessie!

Isa

Een absolute aanrader! Niet twijfelen, maak gewoon een afspraak. Voor mij was het alvast een geweldige beslissing. Saskia, je bent een warm & aangenaam persoon, het is ongelooflijk hoe je alles meteen begrijpt en mij opnieuw rust brengt. Dankzij jou ben ik anders gaan denken en heb ik geleerd (met vallen en opstaan) om te luisteren naar mijn lichaam. Al deze positieve reviews kloppen ook ècht, ik herken vele dingen. Je bent een grote hulp! Dankbaar dat je op mijn pad kwam :)

Dorien

Bij Sense & Soul aankloppen, was een van de beste beslissingen die ik dit jaar maakte. Hoewel ik in het begin sceptisch stond tegenover een energetische behandeling kan ik nu niet meer zonder. Saskia heeft me enorm geholpen in mijn groeiproces als persoon en als ondernemer. Ze geeft de juiste handvaten, laat je tot eigen inzichten komen en maakt een immense impact op hoe je als persoon denkt en in het leven staat. Dankjewel Saskia! Je bent goud waard!”

Liesbeth

Één grote chaos was het in mijn hoofd… tot ik bij Saskia kwam! Wat een rust straalt zij uit, en tegelijk zo’n kracht! Al vanaf minuut 1 ging alles vanzelf… ik voelde me op mijn gemak, mocht mezelf zijn, begon te vertellen, en hups… direct bij de kern. De vragen die ze stelt, de richting die ze kiest, ze luistert écht en voelt je feilloos aan. Ze zet je aan het denken én aan het voelen! Ik heb op korte tijd, dankzij haar input, al enorme stappen gezet en rust gecreëerd in mijn hoofd en in mijn dagelijks leven! Bedankt Saskia! Ik ga nog een tijdje door

Ellen

Echt een aanrader om naar Sense and Soul te gaan. Ik ga al een aantal jaren naar Saskia en ze heeft mij al zo goed geholpen. Wanneer het moeilijk gaat, zorgt zij ervoor dat ik terug met mijn voeten op de grond sta en alles weer helder zie. Dit gaat verder dan voetreflexololgie. Ze is ook mijn coach die er mee voor heeft gezorgd dat ik mijn dromen najaag. Een sessie is elke euro meer dan waard

Inez

Saskia begeleidt je fantastisch in de wondere wereld van mediteren. Ze straalt rust uit en zorgt dat je zelf ook helemaal tot rust komt tijdens de sessies.

Rani

Heel erg blij dat ik bij je ben terecht gekomen! Echt precies wat ik nodig heb om uit mijn ‘schommelstoel’ te geraken. Ik heb echt het gevoel dat ik zelf in beweging aan het komen ben en nu pas echt durf opzoek gaan naar mijn droom. In plaats van te blijven dromen help je me actie te ondernemen.
De sessies bij Saskia zijn een echte aanrader!
Je doet dat super goed!!
Bedankt!

Liefs, Rani

Stefanie

Tot rust komen & even je hoofd leeg maken? Dan moet je bij SAS zijn! Heerlijk genieten en werken aan jezelf! Bedankt voor alle hulp & positieve inzichten! Je bent een topper!

Liefs Stefanie

Kristel

Geheel toevallig kwam ik bij je terecht. En wat ben ik daar blij om. De eerste 2 sessies waren puur genieten en ontspannen, maar daarna werd het tijd om die volle rugzak, die ik al jaren meedraag, open te doen, en beetje bij beetje leeg te maken. En dat is niet gemakkelijk, maar jij pakt het zo goed aan. Ik ben bij jou aangekomen als een bang, onzeker wezentje, maar kijk waar ik 5 maanden later reeds sta. Ik heb nog een heel eind te gaan, maar samen met jou gaat me dat lukken.

 

Lieve Saskia, bedankt om wie je bent. Je oordeelt en veroordeelt niet. Je luistert, en reikt me de juiste tools aan om verder te gaan.
Je bent een prachtvrouw, en ik ben heel blij dat ik je heb mogen leren kennen.

 

Liefs,

 

Kristel

 

Bieke

Als je in een dipje zit of ergens pijnen hebt, dan kan Saskia je zeker en vast helpen!
Mijn energie was op. Nu, na de sessies bij SaS, voel ik de energie opbouwen. Ik leer veel over mezelf en krijg inzichten.
Selfcare is how you take your power back!
Bij SaS langsgaan is pure zelfzorg.
Zorg goed voor jezelf en breng eens een bezoekje aan sas!

Bieke

Nathalie

Je kan je zorgen delen, ze is super zorgzaam, rustig, empathisch. Ze geeft me terug kracht als ik het moeilijk heb en daardoor veel pijnlijke klachten moet verduren. Ze geeft me nieuwe inzichten om dingen anders aan te pakken. Voetreflexoloogie en coaching helpt me super hard! Danku lieve Sas! Je ben een lieve, wijze dame die vele mensen kan helpen!

Groetjes, Nathalie

Evi

Bij SAS leer ik om nog beter naar mijn gevoel en mijn lichaam te luisteren. Super hoe Saskia inzichten aanreikt, nog geen seconde spijt gehad dat ik me ingeschreven heb voor de meditatiecursus. Ook de individuele sessies zijn zeker een aanrader!

 

Evi

Kelly

Mindset, bewustzijn, volg je hart, loslaten, geluk en nog zoveel meer vind ik in de meditatie lessen. Sinds oktober gestart en het heeft voor mij al zoveel moois gebracht. Dit in combinatie met de voetreflexologie en coaching. Saskia is een echte topper. Dikke dankjewel hiervoor.

Liefs, Kelly

Stefanie

SAS kwam op mijn pad in een periode gedomineerd door stressklachten en lichamelijke ongemakken die daaruit voort komen. Toeval bestaat niet :-) Ik heb dankzij Saskia geleerd dat selfcare geen luxe is; ik heb nu meer handvatten om de balans te herstellen. Momenteel volg ik de meditatie-cursus en ik haal hier enorm veel uit; inzichten over mezelf en ook ontspanning. Dank je wel Sas voor al jouw sterke en fijne support!

Stefanie

Anoniem

Ik kwam bij haar met verschillende kwaaltjes en ook kwaaltjes waar ik al jaren mee sukkel..
Heel onverwacht lag de oorzaak van mijn klachten (nekklachten, lage bloeddruk..) ergens anders.
Saskia voelt het piek fijn aan en slaat de nagel op de kop, dankzij haar zachte en efficient aanpak sta ik weer !

Dank je wel Sas !

Silke

Beste ervaring dat ik ooit heb meegemaakt! Ik word zo kalm tijdens de sessies en ik leer steeds meer en meer over mezelf en wat ik allemaal kan. Ik ben stilaan meer en meer aan het geloven in mezelf ! Je bent een steun en duwt me altijd het juiste pad op! Ik ben echt blij dat ik je heb leren kennen! En ik raad dit echt iedereen aan!! Saskia je bent een engel

Kusjes
Silke G

Bregje

Via iemand bij SAS terecht gekomen. Ik wist niet goed wat ik ervan moest denken en hoe ik het zou ervaren. Nu weet ik dat SAS mij verder heeft geholpen en mij dingen in laten zien waar ik zelfstandig nooit op was gekomen. SAS helpt mij om weer dichterbij mezelf te komen en bovenal laat me echt tot rust komen. Heel dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen. Ik raad het ieder aan die even met zichzelf in de knoop zit en net dat extra stukje hulp zoekt om verder te komen.

Bregje

Kelly

Door een armband is Sense And Soul op mijn pad gekomen. Dit op het juiste moment in mijn leven. Het voelde aan of ik Saskia al jaren kende, waar ik mij ineens goed bij voel en alles op een vertrouwelijke manier kan vertellen. Ik ga voor de voetreflex, energetische behandeling en coaching, dus de juiste balans en combinatie voor mij. Saskia doet dit met heel veel passie en alles vanuit liefde. Dit is wat ik nodig heb om gelukkig en positief in het leven te staan. Telkens kijk ik uit naar mijn maandelijkse sessie. Een echte aanrader!
Heel dankbaar hiervoor.

Liefs,
Kelly

Els Van Dorst

Voor de eerste keer voetreflexologie laten doen, wat is dit een zalig gebeuren, mijn maag doet minder pijn, nek is los en ben terug helemaal 1 met mezelf, zeker een aanrader. Sinds lange tijd nog eens helemaal ontspannen buiten kunnen stappen.

Els Van Dorst

Lien

Een aanrader, doe zo verder Sas!

Lien

Sandy M.

In november ben ik bij jou aangekomen voor voetreflex, energetische behandeling en coaching, doodop, zo kon het niet meer verder, er moest iets veranderen...
De eerste keer was heel moeilijk,maar je liet me rustig begaan en drong niet aan en dat heeft me toen nog het meest deugd gedaan.
Ik ben normaal heel nuchter voor deze dingen, maar ik was verbaasd wat het met me deed.
Ik voelde de energie en je wist ook heel snel wat het probleem was.
Gewoon even rust en tijd voor mezelf.
De volgende sessies waren intens, maar je leerde me zo veel in korte tijd en die hulp nam ik maar al te graag aan.
Je leerde hoe ik mezelf terug graag kon zien en gaf me moed om voor mezelf op te komen.
Stap voor stap ga ik vooruit en durf terug te dromen en heb al belangrijke beslissingen genomen voor mezelf.
Het gaat de goede kant op, eindelijk na lang vechten, veel verdriet en pijn zie ik het terug meer zitten en ga ik voor mezelf en mijn dromen en dat samen met mijn gezin, want kan een mens nog meer wensen.
Saskia bedankt voor je eerlijkheid, je hulp en vooral voor wie je bent.
IK ben echt blij dat ik je heb leren kennen.
Een HSP- tje dat eindelijk fier is dat ze HSP is.

 

Sandy M

Anoniem

Super goede ervaring! Wist in het begin niet goed wat te verwachten, nu kan ik niet meer zeggen dan top!
Helpt me heel goed bij het verwerken van het verlies van mijn moeder.
Krijg er meer energie van!

Anoniem

Ik doe de meditatie cursus. Het is echt heerlijk ontspannen,
lekker tot jezelf komen en aan jezelf werken in een gezellige kleine groep.
Alles heel persoonlijk. Saskia wat jij me geleerd hebt is een verrijking in
mijn leven waar ik dagelijks van profiteer.
Bedankt Sas je doet dit super

Sylvia

Prachtige meditatielessen voor het dagelijkse leven. Balans, rust, acceptatie, liefde en licht, heeft het mij gebracht. En in de lessen werk ik er aan dit te behouden. Een aanrader voor iedereen...

Sylvia

Jolien

Een hele tijd geleden zag ik door de bomen het bos niet meer, elke dag was een sleur waar ik door moest en wist niet wat ik eerst moest doen. Dit gevoel kon ik niet blijven dragen! Ik ben via een kennis bij Saskia terecht gekomen, hier heb ik nog geen seconde spijt van!
Het was niet altijd even gemakkelijk, je komt jezelf tegen en dit is soms ook zeer confronterend. Na enkele privé sessies ben ik gestart met de meditatie in groep, hier leer ik elke les nog bij! Saskia heeft me geholpen het betere uit mezelf te halen en ik beleef elke dag helemaal anders!

Joachim

Soms lijkt het allemaal zo ingewikkeld dat je de puzzel zelf niet gelegd krijgt. Saskia luistert zonder enige vooroordelen en laat je de dingen op een andere manier bekijken. Plots lijkt alles dan een heel stuk eenvoudiger, een absolute aanrader!

Joachim

Anoniem

Meditatie bij SAS sense and soul is een echte must voor al wie in deze drukke tijden behoefte heeft aan wat innerlijke rust en tijd voor zichzelf. Want voor jezelf zorgen en van jezelf houden is niet altijd vanzelfsprekend en hoe Saskia dit aanpakt is fantastisch. Ik kijk iedere keer weer uit naar de meditatieles.

S.

Anoniem

Altijd al het gevoel gehad dat ik iets met meditatie moest doen maar wist niet precies wat. Ik had het dus veel eerder moeten doen. Brengt rust in je hoofd en inzichten die ik met 'denken' niet krijg. Gewoon doen en laat het gebeuren.

AM

Anoniem

het maakt je gelukkig en je zelfvertrouwen groeit. Het is echt een verrijking

CR

Annelies N.

Dankzij een goede vriendin is Saskia begin 2017 op mijn pad gekomen en ben ik bij haar gestart met de sessies voetreflexologie. Ik worstelde toen met een aantal issues in mijn leven waar ik niet goed weet mee wist. Door actief aan de slag te gaan met de tips en adviezen van Saskia en door de gesprekken met haar ben ik aan het leren hoe met bepaalde dingen om te gaan in mijn leven en ervaar ik dit als een enorme verrijking voor mezelf. Ik ben ook gestart met de meditatiecursus en ook hierbij kan ik
alleen maar zeggen "een aanrader". Gewoon doen en je zal zelf merken wat het met je leven doet... Daarom wil ik langs deze weg ook zeggen : "Saskia, dankjewel voor alle boeiende en verrijkende gesprekken en dankjewel voor de geweldige begeleiding in de meditatie".

Annelies N

Anoniem

Saskia is een heerlijk mens die ervoor zorgt dat ik me bewust ben van energie en hoe hiermee om te gaan. Hiermee werken zorgt voor een optimale balans van lichaam en geest. De ene keer is het meditatie en een andere keer voetreflex, ik raad het iedereen aan! Proficiat met de mooie nieuwe site X

Martine

Voetreflexologie heb ik altijd heel speciaal en interessant gevonden maar bij SAS krijg je meer.
Naast de voetreflexologie nodigt Saskia je uit om te praten over je leven, je worstelingen en als je die met haar wilt delen, geeft ze prachtige tools om om te gaan met jouw uitdagingen,  jouw moeilijkheden om te draaien naar mogelijkheden, om negatief denken om te zetten naar positief denken. Zij kan uiteraard niet je problemen oplossen maar met de tips en inzichten kan je hier echt mee aan de slag.
Ook de meditatiecursus is geweldig en leunt volledig aan met de gesprekken dus nog een extra tool om van je leven een pracht van een leven te maken.
Ik ben er al ontzettend mee geholpen en raad het dan ook iedereen aan!!!

Martine.

Kathleen P.

Ik ben bij SAS terechtgekomen met een aantal fysieke klachten die Saskia behandelde met voetreflexologie. Later heb ik me ingeschreven voor een cursus meditatie. Wat een verrijking!
Saskia reikt een heleboel handvatten aan waarmee je aan de slag kan in het dagelijkse leven. Handvatten om tot rust te komen, om van jezelf te leren houden.
In het begin leek het allemaal moeilijk en misschien wat onwennig maar gaandeweg in de cursus leer je technieken om je gedachten zoveel mogelijk uit te schakelen. Na een tiental lessen lukte dat al heel aardig.
Ik kijk elke keer weer uit naar de meditatieavond, anderhalf uur, om in kleine groep, toch helemaal tot jezelf te komen en energie te maken voor de rest van de week. Zalig!

Kathleen P

Karen

Een plek om de tijd te nemen voor jezelf.
Een plek waar je leert om alles toe te laten zoals het ontstaat, plezierige en verschrikkelijke dingen.
Een plek om je gedachten op zijn plek te zetten.
De meditatie geeft je inzicht en een onbetaalbare nieuwe kijk op je dagelijkse leven.
SUPER!

Karen

MC

Voor mij persoonlijk was het een hele stap om naar SAS te gaan. Niet om haar persoonlijk maar weer een andere vorm van hulp... ging die mij wel helpen.
Nu kan ik volmondig zeggen, JA! Saskia heeft mij in laten zien dat je altijd een keuze hebt. Ze kan goed spiegelen. Het is soms confronterend en moeilijk geweest maar mede dankzij haar hulp ben ik blij met waar ik nu ben. En ik kom dan ook graag voor ‘onderhoud’ bij haar terug.

MC

Ingrid

De dag dat ik bij SAS ben binnengestapt, is mijn leven in positieve zin veranderd.
Saskia heeft me veel inzicht gegeven in situaties waar ik jarenlang op vast liep. Saskia heeft aandachtig naar mij geluisterd, neemt er alle tijd voor en geeft je tips die je gemakkelijk kan toepassen in allerlei situaties. De meditatieles volg ik in een geweldig fijne groep waar we onder professionele begeleiding mekaar ook steunen en helpen. Het moment dat je buiten gaat, blijft het nog dagen nazinderen. Saskia is een TOPMADAM!!!

Ingrid

Tine N.

Op zoek naar rust in mijn hoofd kwam ik enkele maanden geleden terecht bij SAS en startte vol nieuwsgierigheid een cursus meditatie. Nu na enkele maanden besef ik dat dit het mooiste cadeau was wat ik mijzelf kon geven. Enerzijds de positieve energie maar vooral het vertrouwen dat Saskia uitstraalt, zorgen ervoor dat ik mij durf open te stellen om mijzelf te leren kennen, begrijpen maar vooral graag zien. Meditatie bij SAS is dan ook veel meer dan een moment stilte, rust of ontspanning... het is soms zelfs emotioneel en intensief maar je krijgt in ruil wel heel veel energie en een schatkist aan inzichten en tools waarvan je dagelijks de vruchten plukt. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat Saskia mijn pad kruiste en dat zij mij helpt om die innerlijke rust te vinden !

Tine N.

Kathleen

Ik ben begonnen met de lessen medidatie met het idee: ik "moet" mediteren om rust te krijgen in mijn hoofd. Dat is veranderd in: ik "wil" mediteren omdat het een rustpunt is geworden in mijn dag en omdat het mij houvast geeft. De lessen zijn ook elke keer anders en geven nieuwe inzichten: in energie, in aura', chakra, in jezelf...

Lieve groeten, 
Kathleen

Leen Adams

Het gaat bij haar over een unieke combinatie van behandelingen, die ze tegelijk uitoefent en die zo heel diep en lang doorwerken. Dat heb ik al elke keer mogen ervaren. En dat terwijl ik toch ook al heel wat coachings en behandelingen gevolgd heb. Bij haar komt het altijd binnen! Ze neemt haar tijd voor jou en je voelt de oprechte, persoonlijke betrokkenheid. Veel generositeit ervaar je daar.

Groetjes,
Leen Adams

Karin

Ik was op zoek naar mezelf en een beter leven en als je op zoek bent, komen er mensen op je pad die je daarmee willen helpen. In die periode ben ik Saskia tegengekomen. Al na enkele sessies voetreflexologie voelde ik verandering in mijn lichaam, kwamen en emoties los en kreeg ik inzichten. SAS gaat veel dieper dan enkel het masseren van je voeten. Het is een totaalpakket met praten over emoties en het aanleren van manieren om ermee om te gaan. Je wordt helemaal opgeladen met positieve energie. Deze ervaring verlangde naar meer en ik ben de meditatiecursus gaan volgen.Van helemaal basic, hoe zit je op een kussen tot hoe creëer ik mijn eigen leven. Want daar gaat het uiteindelijk om. Hou van jezelf en vertrouw op jezelf. Pas dan kan je dit uitstralen naar andere mensen en terug ontvangen. Voor mij betekent SAS een nieuw hoofdstuk in mijn leven en ik raad dit iedereen aan. Dankjewel Saskia om op mijn pad te komen.

Karin.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.