Laat anderen weten wat je ervan vindt

Zij gingen u al voor

Zelfvertrouwen

Altijd zo blij als ik weer naar Saskia mag. Zo ontspannen en met 10 x meer zelfvertrouwen kom ik er buiten! Bedankt voor alles tot nu toe Saskia, je bent een topper! :-)

Dichter bij mezelf

Dankzij SAS leer ik dichter bij mezelf te komen. Ze volgt je goed op, en speelt kort op de bal wat ik enorm waardeer. Zelfzorg is o zo belangrijk.

Liefs, Joke R.

Actie i.p.v. dromen

Heel erg blij dat ik bij je ben terecht gekomen! Echt precies wat ik nodig heb om uit mijn ‘schommelstoel’ te geraken. Ik heb echt het gevoel dat ik zelf in beweging aan het komen ben en nu pas echt durf opzoek gaan naar mijn droom. In plaats van te blijven dromen help je me actie te ondernemen.
De sessies bij Saskia zijn een echte aanrader!
Je doet dat super goed!!
Bedankt!

Liefs, Rani

Hoofd leeg maken

Tot rust komen & even je hoofd leeg maken? Dan moet je bij SAS zijn! Heerlijk genieten en werken aan jezelf! Bedankt voor alle hulp & positieve inzichten! Je bent een topper!

Liefs Stefanie

Saskia, je bent een topvrouw!!

Geheel toevallig kwam ik bij je terecht. En wat ben ik daar blij om. De eerste 2 sessies waren puur genieten en ontspannen, maar daarna werd het tijd om die volle rugzak, die ik al jaren meedraag, open te doen, en beetje bij beetje leeg te maken. En dat is niet gemakkelijk, maar jij pakt het zo goed aan. Ik ben bij jou aangekomen als een bang, onzeker wezentje, maar kijk waar ik 5 maanden later reeds sta. Ik heb nog een heel eind te gaan, maar samen met jou gaat me dat lukken.

 

Lieve Saskia, bedankt om wie je bent. Je oordeelt en veroordeelt niet. Je luistert, en reikt me de juiste tools aan om verder te gaan.
Je bent een prachtvrouw, en ik ben heel blij dat ik je heb mogen leren kennen.

 

Liefs,

 

Kristel

 

Bij SaS langsgaan is pure zelfzorg.

Als je in een dipje zit of ergens pijnen hebt, dan kan Saskia je zeker en vast helpen!
Mijn energie was op. Nu, na de sessies bij SaS, voel ik de energie opbouwen. Ik leer veel over mezelf en krijg inzichten.
Selfcare is how you take your power back!
Bij SaS langsgaan is pure zelfzorg.
Zorg goed voor jezelf en breng eens een bezoekje aan sas!

Bieke

Bij SAS voelt het als thuis komen...

Je kan je zorgen delen, ze is super zorgzaam, rustig, empathisch. Ze geeft me terug kracht als ik het moeilijk heb en daardoor veel pijnlijke klachten moet verduren. Ze geeft me nieuwe inzichten om dingen anders aan te pakken. Voetreflexoloogie en coaching helpt me super hard! Danku lieve Sas! Je ben een lieve, wijze dame die vele mensen kan helpen!

Groetjes, Nathalie

Nog geen seconde spijt

Bij SAS leer ik om nog beter naar mijn gevoel en mijn lichaam te luisteren. Super hoe Saskia inzichten aanreikt, nog geen seconde spijt gehad dat ik me ingeschreven heb voor de meditatiecursus. Ook de individuele sessies zijn zeker een aanrader!

 

Evi

Dikke dankjewel lieve Saskia,

Mindset, bewustzijn, volg je hart, loslaten, geluk en nog zoveel meer vind ik in de meditatie lessen. Sinds oktober gestart en het heeft voor mij al zoveel moois gebracht. Dit in combinatie met de voetreflexologie en coaching. Saskia is een echte topper. Dikke dankjewel hiervoor.

Liefs, Kelly

Selfcare is geen luxe

SAS kwam op mijn pad in een periode gedomineerd door stressklachten en lichamelijke ongemakken die daaruit voort komen. Toeval bestaat niet :-) Ik heb dankzij Saskia geleerd dat selfcare geen luxe is; ik heb nu meer handvatten om de balans te herstellen. Momenteel volg ik de meditatie-cursus en ik haal hier enorm veel uit; inzichten over mezelf en ook ontspanning. Dank je wel Sas voor al jouw sterke en fijne support!

Stefanie

Saskia weet precies wat je nodig hebt.

Ik kwam bij haar met verschillende kwaaltjes en ook kwaaltjes waar ik al jaren mee sukkel..
Heel onverwacht lag de oorzaak van mijn klachten (nekklachten, lage bloeddruk..) ergens anders.
Saskia voelt het piek fijn aan en slaat de nagel op de kop, dankzij haar zachte en efficient aanpak sta ik weer !

Dank je wel Sas !

Geloven in Mezelf

Beste ervaring dat ik ooit heb meegemaakt! Ik word zo kalm tijdens de sessies en ik leer steeds meer en meer over mezelf en wat ik allemaal kan. Ik ben stilaan meer en meer aan het geloven in mezelf ! Je bent een steun en duwt me altijd het juiste pad op! Ik ben echt blij dat ik je heb leren kennen! En ik raad dit echt iedereen aan!! Saskia je bent een engel

Kusjes
Silke G

Net dat extra stukje hulp

Via iemand bij SAS terecht gekomen. Ik wist niet goed wat ik ervan moest denken en hoe ik het zou ervaren. Nu weet ik dat SAS mij verder heeft geholpen en mij dingen in laten zien waar ik zelfstandig nooit op was gekomen. SAS helpt mij om weer dichterbij mezelf te komen en bovenal laat me echt tot rust komen. Heel dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen. Ik raad het ieder aan die even met zichzelf in de knoop zit en net dat extra stukje hulp zoekt om verder te komen.

Bregje

Op het juiste moment bij deze TOP vrouw!

Door een armband is Sense And Soul op mijn pad gekomen. Dit op het juiste moment in mijn leven. Het voelde aan of ik Saskia al jaren kende, waar ik mij ineens goed bij voel en alles op een vertrouwelijke manier kan vertellen. Ik ga voor de voetreflex, energetische behandeling en coaching, dus de juiste balans en combinatie voor mij. Saskia doet dit met heel veel passie en alles vanuit liefde. Dit is wat ik nodig heb om gelukkig en positief in het leven te staan. Telkens kijk ik uit naar mijn maandelijkse sessie. Een echte aanrader!
Heel dankbaar hiervoor.

Liefs,
Kelly

Terug helemaal 1 met mezelf

Voor de eerste keer voetreflexologie laten doen, wat is dit een zalig gebeuren, mijn maag doet minder pijn, nek is los en ben terug helemaal 1 met mezelf, zeker een aanrader. Sinds lange tijd nog eens helemaal ontspannen buiten kunnen stappen.

Els Van Dorst

Aanrader!

Een aanrader, doe zo verder Sas!

Lien

Bedankt voor je eerlijkheid

In november ben ik bij jou aangekomen voor voetreflex, energetische behandeling en coaching, doodop, zo kon het niet meer verder, er moest iets veranderen...
De eerste keer was heel moeilijk,maar je liet me rustig begaan en drong niet aan en dat heeft me toen nog het meest deugd gedaan.
Ik ben normaal heel nuchter voor deze dingen, maar ik was verbaasd wat het met me deed.
Ik voelde de energie en je wist ook heel snel wat het probleem was.
Gewoon even rust en tijd voor mezelf.
De volgende sessies waren intens, maar je leerde me zo veel in korte tijd en die hulp nam ik maar al te graag aan.
Je leerde hoe ik mezelf terug graag kon zien en gaf me moed om voor mezelf op te komen.
Stap voor stap ga ik vooruit en durf terug te dromen en heb al belangrijke beslissingen genomen voor mezelf.
Het gaat de goede kant op, eindelijk na lang vechten, veel verdriet en pijn zie ik het terug meer zitten en ga ik voor mezelf en mijn dromen en dat samen met mijn gezin, want kan een mens nog meer wensen.
Saskia bedankt voor je eerlijkheid, je hulp en vooral voor wie je bent.
IK ben echt blij dat ik je heb leren kennen.
Een HSP- tje dat eindelijk fier is dat ze HSP is.


Sandy M

TOP!

Super goede ervaring! Wist in het begin niet goed wat te verwachten, nu kan ik niet meer zeggen dan top!
Helpt me heel goed bij het verwerken van het verlies van mijn moeder.
Krijg er meer energie van!

Tot jezelf komen

Ik doe de meditatie cursus. Het is echt heerlijk ontspannen,
lekker tot jezelf komen en aan jezelf werken in een gezellige kleine groep.
Alles heel persoonlijk. Saskia wat jij me geleerd hebt is een verrijking in
mijn leven waar ik dagelijks van profiteer.
Bedankt Sas je doet dit super

Echte aanrader

Prachtige meditatielessen voor het dagelijkse leven. Balans, rust, acceptatie, liefde en licht, heeft het mij gebracht. En in de lessen werk ik er aan dit te behouden. Een aanrader voor iedereen...

Sylvia

Het betere uit mezelf

Een hele tijd geleden zag ik door de bomen het bos niet meer, elke dag was een sleur waar ik door moest en wist niet wat ik eerst moest doen. Dit gevoel kon ik niet blijven dragen! Ik ben via een kennis bij Saskia terecht gekomen, hier heb ik nog geen seconde spijt van!
Het was niet altijd even gemakkelijk, je komt jezelf tegen en dit is soms ook zeer confronterend. Na enkele privé sessies ben ik gestart met de meditatie in groep, hier leer ik elke les nog bij! Saskia heeft me geholpen het betere uit mezelf te halen en ik beleef elke dag helemaal anders!

Puzzelen

Soms lijkt het allemaal zo ingewikkeld dat je de puzzel zelf niet gelegd krijgt. Saskia luistert zonder enige vooroordelen en laat je de dingen op een andere manier bekijken. Plots lijkt alles dan een heel stuk eenvoudiger, een absolute aanrader!

Joachim

Echte must

Meditatie bij SAS sense and soul is een echte must voor al wie in deze drukke tijden behoefte heeft aan wat innerlijke rust en tijd voor zichzelf. Want voor jezelf zorgen en van jezelf houden is niet altijd vanzelfsprekend en hoe Saskia dit aanpakt is fantastisch. Ik kijk iedere keer weer uit naar de meditatieles.

S.

Gewoon doen!

Altijd al het gevoel gehad dat ik iets met meditatie moest doen maar wist niet precies wat. Ik had het dus veel eerder moeten doen. Brengt rust in je hoofd en inzichten die ik met 'denken' niet krijg. Gewoon doen en laat het gebeuren.

AM

Super,

het maakt je gelukkig en je zelfvertrouwen groeit. Het is echt een verrijking

CR

"een aanrader"

Dankzij een goede vriendin is Saskia begin 2017 op mijn pad gekomen en ben ik bij haar gestart met de sessies voetreflexologie. Ik worstelde toen met een aantal issues in mijn leven waar ik niet goed weet mee wist. Door actief aan de slag te gaan met de tips en adviezen van Saskia en door de gesprekken met haar ben ik aan het leren hoe met bepaalde dingen om te gaan in mijn leven en ervaar ik dit als een enorme verrijking voor mezelf. Ik ben ook gestart met de meditatiecursus en ook hierbij kan ik
alleen maar zeggen "een aanrader". Gewoon doen en je zal zelf merken wat het met je leven doet... Daarom wil ik langs deze weg ook zeggen : "Saskia, dankjewel voor alle boeiende en verrijkende gesprekken en dankjewel voor de geweldige begeleiding in de meditatie".

Annelies N

Optimale balans

Saskia is een heerlijk mens die ervoor zorgt dat ik me bewust ben van energie en hoe hiermee om te gaan. Hiermee werken zorgt voor een optimale balans van lichaam en geest. De ene keer is het meditatie en een andere keer voetreflex, ik raad het iedereen aan! Proficiat met de mooie nieuwe site X

Bij SAS krijg je meer

Voetreflexologie heb ik altijd heel speciaal en interessant gevonden maar bij SAS krijg je meer.
Naast de voetreflexologie nodigt Saskia je uit om te praten over je leven, je worstelingen en als je die met haar wilt delen, geeft ze prachtige tools om om te gaan met jouw uitdagingen,  jouw moeilijkheden om te draaien naar mogelijkheden, om negatief denken om te zetten naar positief denken. Zij kan uiteraard niet je problemen oplossen maar met de tips en inzichten kan je hier echt mee aan de slag.
Ook de meditatiecursus is geweldig en leunt volledig aan met de gesprekken dus nog een extra tool om van je leven een pracht van een leven te maken.
Ik ben er al ontzettend mee geholpen en raad het dan ook iedereen aan!!! 

Martine.

Wat een verrijking!

Ik ben bij SAS terechtgekomen met een aantal fysieke klachten die Saskia behandelde met voetreflexologie. Later heb ik me ingeschreven voor een cursus meditatie. Wat een verrijking!
Saskia reikt een heleboel handvatten aan waarmee je aan de slag kan in het dagelijkse leven. Handvatten om tot rust te komen, om van jezelf te leren houden.
In het begin leek het allemaal moeilijk en misschien wat onwennig maar gaandeweg in de cursus leer je technieken om je gedachten zoveel mogelijk uit te schakelen. Na een tiental lessen lukte dat al heel aardig.
Ik kijk elke keer weer uit naar de meditatieavond, anderhalf uur, om in kleine groep, toch helemaal tot jezelf te komen en energie te maken voor de rest van de week. Zalig!

Kathleen P

Meditatie bij SAS…

Een plek om de tijd te nemen voor jezelf.
Een plek waar je leert om alles toe te laten zoals het ontstaat, plezierige en verschrikkelijke dingen.
Een plek om je gedachten op zijn plek te zetten.
De meditatie geeft je inzicht en een onbetaalbare nieuwe kijk op je dagelijkse leven.
SUPER!

Karen

Volmondig JA!

Voor mij persoonlijk was het een hele stap om naar SAS te gaan. Niet om haar persoonlijk maar weer een andere vorm van hulp... ging die mij wel helpen.
Nu kan ik volmondig zeggen, JA! Saskia heeft mij in laten zien dat je altijd een keuze hebt. Ze kan goed spiegelen. Het is soms confronterend en moeilijk geweest maar mede dankzij haar hulp ben ik blij met waar ik nu ben. En ik kom dan ook graag voor ‘onderhoud’ bij haar terug. 

MC

Positieve verandering

De dag dat ik bij SAS ben binnengestapt, is mijn leven in positieve zin veranderd.
Saskia heeft me veel inzicht gegeven in situaties waar ik jarenlang op vast liep. Saskia heeft aandachtig naar mij geluisterd, neemt er alle tijd voor en geeft je tips die je gemakkelijk kan toepassen in allerlei situaties. De meditatieles volg ik in een geweldig fijne groep waar we onder professionele begeleiding mekaar ook steunen en helpen. Het moment dat je buiten gaat, blijft het nog dagen nazinderen. Saskia is een TOPMADAM!!!

Ingrid

Meditatie bij SAS is dan ook veel meer dan een moment stilte, rust of ontspanning... 

Op zoek naar rust in mijn hoofd kwam ik enkele maanden geleden terecht bij SAS en startte vol nieuwsgierigheid een cursus meditatie. Nu na enkele maanden besef ik dat dit het mooiste cadeau was wat ik mijzelf kon geven. Enerzijds de positieve energie maar vooral het vertrouwen dat Saskia uitstraalt, zorgen ervoor dat ik mij durf open te stellen om mijzelf te leren kennen, begrijpen maar vooral graag zien. Meditatie bij SAS is dan ook veel meer dan een moment stilte, rust of ontspanning... het is soms zelfs emotioneel en intensief maar je krijgt in ruil wel heel veel energie en een schatkist aan inzichten en tools waarvan je dagelijks de vruchten plukt. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat Saskia mijn pad kruiste en dat zij mij helpt om die innerlijke rust te vinden !

Tine N.

Bedankt Saskia, voor je warme gedrevenheid!

Ik ben begonnen met de lessen medidatie met het idee: ik "moet" mediteren om rust te krijgen in mijn hoofd. Dat is veranderd in: ik "wil" mediteren omdat het een rustpunt is geworden in mijn dag en omdat het mij houvast geeft. De lessen zijn ook elke keer anders en geven nieuwe inzichten: in energie, in aura', chakra, in jezelf...

Lieve groeten, 
Kathleen

Saskia biedt niet zomaar voetreflexologie.

Het gaat bij haar over een unieke combinatie van behandelingen, die ze tegelijk uitoefent en die zo heel diep en lang doorwerken. Dat heb ik al elke keer mogen ervaren. En dat terwijl ik toch ook al heel wat coachings en behandelingen gevolgd heb. Bij haar komt het altijd binnen! Ze neemt haar tijd voor jou en je voelt de oprechte, persoonlijke betrokkenheid. Veel generositeit ervaar je daar. 

Groetjes,
Leen Adams

Al na enkele sessies voetreflexologie voelde ik verandering in mijn lichaam

Ik was op zoek naar mezelf en een beter leven en als je op zoek bent, komen er mensen op je pad die je daarmee willen helpen. In die periode ben ik Saskia tegengekomen. Al na enkele sessies voetreflexologie voelde ik verandering in mijn lichaam, kwamen en emoties los en kreeg ik inzichten. SAS gaat veel dieper dan enkel het masseren van je voeten. Het is een totaalpakket met praten over emoties en het aanleren van manieren om ermee om te gaan. Je wordt helemaal opgeladen met positieve energie. Deze ervaring verlangde naar meer en ik ben de meditatiecursus gaan volgen.Van helemaal basic, hoe zit je op een kussen tot hoe creëer ik mijn eigen leven. Want daar gaat het uiteindelijk om. Hou van jezelf en vertrouw op jezelf. Pas dan kan je dit uitstralen naar andere mensen en terug ontvangen. Voor mij betekent SAS een nieuw hoofdstuk in mijn leven en ik raad dit iedereen aan. Dankjewel Saskia om op mijn pad te komen.

Karin.